مالی برای همه

ویژه فعالین سواد مالی و تربیت اقتصادی

مالی برای همه

ویژه فعالین سواد مالی و تربیت اقتصادی

وب‌ساید جدید سواد مالی: http://fintelligence.ir
هدف از این وبگاه آشنایی مخاطبین با مفاهیم سواد مالی و تربیت اقتصادی و معرفی منابع آموزشی موجود در این زمینه و همچنین بیان تجارب مؤسسات آموزشی و اقدامات کشورهای مختلف برای استفاده فعالان سواد مالی می‌باشد.
دوشنبه, ۲۲ آبان ۱۳۹۶، ۰۱:۳۲ ب.ظ

سایت کتاب‌نما

زمان مطالعه: ۳ دقیقه

مرکز مطالعات راهبردی تربیت اسلامی به عنوان یک نهاد تربیتی پیشرو، پیش برنده و الگو، بخشی از اتاق فکر تربیت اسلامی کشور است که با رویکرد تولید اندیشه و الگوسازی و با اولویت شجره طیبه صالحین فعالیت می‌کند و بر آن است تا با جذب افراد متعهد (مؤمن جهادی) و متخصص (دانشگاهی و حوزوی) و توانمندسازی و به ‏کارگیری مؤثر ایشان در حوزه‌های مختلف تربیت اسلامی و ایجاد منظومه‌ای متشکل از مجموعه‌های متنوع آموزشی، پژوهشی و الگوسازی، نقش بسزایی را در تحقق آرمان‌های بلند انقلاب اسلامی ایفا نموده و به بازوی فکری نظام مقدس جمهوری اسلامی در حوزه تربیت نیروی تراز انقلاب اسلامی تبدیل گردد. این موسسه جهت تأثیرگذاری مثبت در عرصه تربیت اسلامی چهار راهبرد کلان و اصلی را سرلوحه کار خود قرار داده است که این چهار راهبرد عبارت است از:

نظریه‌سازی: طرح‌های راهبردی در عرصه تربیت اسلامی نیازمند نظریه‌پردازی با  لحاظ ویژگی‌های راهبردی و کاربردی این عرصه‌ نوین و در ادامه آن نظام‌سازی ، محتواسازی و الگوسازی است. بنابراین موسسه مطالعات راهبردی تربیت اسلامی با توجه به مأموریت‌های پژوهشی و مطالعاتی خود نظریه‌سازی را مقدم بر طرح‌های الگویی تربیتی اسلامی قرار می‌دهد. نظریات تولید شده در فرآیند نظام‌سازی ، محتواسازی و الگوسازی تکامل یافته و بر قوت آن‌ها افزوده می‌گردد.

نظام‏‌سازی: مراد از نظام، چارچوب شکلی و نقشه کلان حرکت است. از مهم‏ترین اقدامات لازم جهت ایجاد یک نهاد تربیتی و یا نهادینه‌سازی یک فرآیند تربیتی، ایجاد یک نظام کارآمد و برخوردار از مبانی نظری متقن بر پایه اندیشه و معارف اسلامی است. لذا از مبنایی‌ترین اموری که مؤسسه مطالعات راهبردی تربیت اسلامی به دنبال آن است و سایر امور به تبع آن تعریف می‏‌شوند، تلاش جهت نظام‏‌سازی در ابعاد مختلف امر تربیت اسلامی در کشور است.

محتواسازی: از مهم‏ترین لوازم ایجاد یک نظام تربیتی و از عوامل دوام و بقای آن، وجود محتوای ناب و قابل اتکاست لذا محتواسازی از مهم‏ترین راهبردهای مدنظر مؤسسه می‌‏باشد. اما مراد از محتوا اعم از تولید متون موردنیاز، شیوه‌ها، روش‌ها، ابزارها و... است.

الگوسازی: به‌طورکلی الگوسازی به معنی عینیت بخشیدن به دو مرحله فوق است و بدیهی است که ایجاد یک نظام تربیتی در ابعاد وسیع و دوام و بقای آن نیازمند ایجاد یک الگوی عملیاتی در مقیاس کوچک‏تر است تا اولاً نقاط ضعف و خلأ آن نظام شناخته و برطرف شود و ثانیاً باورپذیری کارآمدی آن نظام برای تصمیم‏‌گیران و مدیران تسهیل شده و نمونه قابل بهره‏برداری در فرآیند اجرایی سازی نظام را در دسترس قرار دهد.

به این جهت سایت کتاب نما متعلق به این موسسه بوده که در راستای تحقق اهداف فوق و با همکاری پژوهشگران و صاحب‌نظران و در راستای نقشه علمی مرکز آماده و تولید شده است. مطالب این سایت در موضوعاتی مانند تربیت و اقتصاد، تربیت و سیاست، تربیت و اندیشه، تربیت و هنر و رسانه و ... تقسیم‌بندی شده‌اند. مطالب این سایت می‌تواند گامی در مسیر رفع نیازهای پژوهشی و کاربردی انقلاب اسلامی باشد. 

http://ketabnama.tarbiateslami.com

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۶/۰۸/۲۲

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی