پایان نامه: نیازسنجی برنامه سواد مالی در آموزش و پرورش دوره ابتدایی
زمان مطالعه: ۱ دقیقه
«نیازسنجی برنامه درسی سواد مالی در آموزش و پرورش دوره ابتدایی به قصد طراحی برنامه درسی» موضوع پایان نامهای است که توسط آقای «محمد ممشلی» در دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی دانشگاه علامه طباطبایی نوشته شده است که در بیان مسئله آن چنین میخوانیم:
هدف آموزش و پرورش، تربیت جامع انسان است که همواره موردنظر نظامهای آموزشی بوده است. اما در این میان خواه ناخواه برخی از موضوعات کاربردی تربیتی و زیستی آنان مورد غفلت قرار میگیرد که سواد مالی و آموزش آن از جمله آنهاست. یادگیری مهارتهای مربوط به سواد مالی در دوران کودکی میتواند مزایای زیادی در بلندمدت داشته باشد. افرای که از لحاظ مالی باسواد هستند، بهتر میتوانند از عهده مشکلات مالی زندگی برآیند. برنامه درسی ما از این حیث خلأ زیادی دارد. قسمتی از تربیت اقتصادی که در نظام آموزش و پرورش ما مورد بیتوجهی قرار گرفته است حوزه آموزشهای مالی به ویژه سواد مالی است که امروزه در کشورهای پیشرفته در دورههای مختلف تحصیلی از پیش دبستانی تا دانشگاه آموزش داده میشود.
اکنون با توجه به مطالب فوق مسئله اساسی پژوهش حاضر نیازسنجی برنامه درسی سواد مالی در آموزش و پرورش دوره ابتدایی به قصد طراحی برنامه درسی از دیدگاه اساتید برنامه درسی و کارشناسان مالی میباشد.
در فایل زیر میتوانید کلیات پژوهش این پایاننامه را مطالعه کنید.